Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Piekarnia i cukiernia Eres – z miłości do pieczywa

red.
Firma powstała w 2018 roku. Zapoczątkowała ją pasja do piekarnictwa i cukiernictwa oraz zdrowego żywienia. Jak mówi właściciel, decyzja nie należała do łatwych. Trzeba było podjąć ryzyko i chyba się udało.

W ofercie znajdują się zarówno wyroby piekarnicze, ciastkarskie jak i cukiernicze. Eres ma w planach produkcję własnoręcznego garmażu. Trwają przygotowania. Chcą stworzyć kompletną ofertę dla klientów. Mają w ofercie kanapki, sałatki no i oczywiście najlepszy na tę porę roku chłodnik, który przygotowują własnoręcznie. Wykonują także torty artystyczne. Każdy najtrudniejszy tort jest dla nich wyzwaniem, ale jak na tę chwilę sprostali wszystkim oczekiwaniom.

Nie mają w sprzedaży, aż tak mocno wyróżniających się produktów. Wszystkie cieszą się dużym zainteresowaniem. Na pewno na uwagę zasługuje grupa chlebów żytnich, która jest wykonywana z pełną dbałością i powtarzalnością. Starają się, aby ich produkty były każdego dnia jednakowe, aby nie było zachwiania jakościowego. Cała gama ciasta drożdżowo- maślanego, na czele teraz z jagodziankami, też cieszy się dużym zainteresowaniem. Niektórzy klienci przyjeżdżają po placek drożdżowy np. z Żukowa. Mówią, że tak dobrego placka nigdy nie jedli. Ciasta kruche produkowane są na maśle. Na uwagę zasługuje ciasto kruche ze śliwką. A i jeszcze jabłecznik - świeżutkie jabłka i kruche ciasto. To, że klienci wracają po produkty świadczy tylko o powtarzalności produkcji i o jej wysokiej jakości.

Kupują u nich wszyscy i to nie tylko klienci z Trójmiasta. Mają klientów również z kraju. Niejednokrotnie wysyłają wyroby do Częstochowy, Szczecina, Warszawy, Katowic itd. Ostatnio, klient zadzwonił do nich z Elbląga i poprosił o przygotowanie paczki składającej się z pieczywa o wartości około 569 zł. Produkują także pieczywo do szpitali w Gdańsku. Skupiają się na sprzedaży tylko w ich sklepach. Poprzez to budują markę, a jak wiadomo, budowanie marki trwa latami.

Klienci doceniają najbardziej wysoką jakość produktów. Wiedzą, że każdego dnia mogą liczyć na taki sam produkt. Nie można zapominać o wysokiej jakości obsługi. Piekarz może wyprodukować każdy produkt w każdej ilości, ale ich ekspedientki są najważniejsze. To dzięki nim, Eres może się rozwijać i robić to co robi. Klienci doceniają lokal za bogatą ofertę produktów, mają coś dla każdego. W ofercie są ciasta bezglutenowe, chleby bezglutenowe, ciasta wegańskie.

W przyszłości, na pewno coś planują, ale wolą zachować to dla siebie. Na tą chwilę nie chcą o tym mówić. Ich droga jeszcze się nie zakończyła, wręcz przeciwnie to jest dopiero jej początek. Szukają kolejnych lokali w Trójmieście.

Największą nagrodą jest dla nich klient, który codziennie wraca i korzysta z ich oferty. To jest najważniejsza i największa nagroda.

Dane kontaktowe:
Telefon: 511 030 715
E-mail: [email protected]
Strona: www. Piekarniaeres.pl

od 7 lat
Wideo

Reklamy "na celebrytę" - Pismak przeciwko oszustom

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na dziennikbaltycki.pl Dziennik Bałtycki