Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Oliwa Do Ognia, czyli pizza prosto z pieca

red.
Firma działa od roku. Pomysł założenia biznesu, zrodził się w głowie jednego z właścicieli lokalu. Chęć sprawdzenia się w nowej roli, pozwolił spojrzeć na świat jedzeniowy zupełnie inaczej.

W ofercie znajduje się klasyczna włoska pizza, wypiekana w piecu opalanym drewnem. Lokal jest małą pizzerią, a do wyboru jest 19 propozycji. W menu znajdują się także napoje, tj. włoskie lemoniady. Letnim hitem jest lemoniada robiona własnoręcznie.

Największym hitem jest pizza Di Tartuffa, która jest najczęstszym wyborem. Pizza ta ma zamiast klasycznego sosu pomidorowego pastę z trufli, salami picante i mascarpone.

Wszystko fantastycznie się komponuje, a mascarpone łagodzi pikantność salami picante.

Klientami Oliwy Do Ognia, są głównie klienci indywidualni, ale mają też firmy, które zamawiają nawet do 60 pizz.

Klient doceniają jakość ciasta. Włoskie składniki oraz klimat pizzerii, która nie ma dużo stolików, co czyni ją z tego powodu kameralnym miejscem. Klientom odpowiada jakość obsługi oraz wiedza personelu, który potrafi doradzić w każdej sytuacji.

Póki co, skupiają się na jednej pizzerii i nie planują poszerzania działalności. Czas pokaże, co będzie dalej.

Dane kontaktowe:
Telefon: 733090644
Adres: Romana Dmowskiego 3
80-243 Gdańsk
Strona: https://www.facebook.com/oliwadoognia/

od 7 lat
Wideo

Reklamy "na celebrytę" - Pismak przeciwko oszustom

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na dziennikbaltycki.pl Dziennik Bałtycki