MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Majówka 2013. Jak smacznie ugrillować mięso? Przedstawiamy przepisy znanych kucharzy

Grażyna Pietrzak
Przez ostatnie lata kiełbasa na ruszcie, a na zakończenie biesiady - pieczone ziemniaki z popiołu stanowiły weekendowy repertuar każdej majówkowej wyprawy. Nie inaczej będzie teraz. Przyda się jednak trochę urozmaicenia. Mistrzowie gotowania podpowiadają, jak przyrządzić coś ekstra na majówkę.

Pogoda w majowy weekend dopisuje, dlatego warto poznać ciekawe przepisy na grilla.

Specjalnie dla naszych Czytelników zebraliśmy porady znakomitych kucharzy w naszym majówkowym serwisie. Życzymy udanego grillowania!

O PRZEPISACH NA MAJÓWKOWEGO GRILLA CZYTAJ NA GDANSK.NASZEMIASTO.PL

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na dziennikbaltycki.pl Dziennik Bałtycki