Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Dzień Czekolady 2022. Przepis na fondant czekoladowy Magdy Gessler

Agnieszka Kostuch
Agnieszka Kostuch
Następnie należy ubić jajka i powoli dodawać cukier. Należy tak długo mieszać, aż masa będzie puszysta. Następnie trzeba przesiać mąkę i powoli dodać ją do masy czekoladowej, a potem wymieszać. W kolejnym kroku trzeba dodać ubite jajka z cukrem i ponownie wymieszać.
Następnie należy ubić jajka i powoli dodawać cukier. Należy tak długo mieszać, aż masa będzie puszysta. Następnie trzeba przesiać mąkę i powoli dodać ją do masy czekoladowej, a potem wymieszać. W kolejnym kroku trzeba dodać ubite jajka z cukrem i ponownie wymieszać. Pixabay - zdjęcie ilustracyjne
Dzień Czekolady przypada w Polsce 12 kwietnia. Z tej okazji prezentujemy przepis Magdy Gessler na fondant czekoladowy, który z pewnością umili wspomniane święto.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Surówka z rzodkiewki

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na dziennikbaltycki.pl Dziennik Bałtycki