Najlepsza kiełbasa na grilla lub do upieczenia nad ogniskiem to niekoniecznie ta, którą producent nazwał grillową. No i czy lepiej wybrać drobno rozdrobnioną czy średnio rozdrobnioną? A może tę wysoko wydajną? I dlaczego kiełbasa zwyczajna, śląska albo toruńska czasami tak bardzo różnią się od kiełbas o tej samej nazwie?
Obraz Karolina Grabowska z Pixabay
Najlepsza kiełbasa na grilla to niekoniecznie ta, którą producent nazwał grillową. No i czy lepiej wybrać drobno rozdrobnioną czy średnio rozdrobnioną? A może tę wysoko wydajną. I dlaczego kiełbasa zwyczajna, śląska albo toruńska czasami tak bardzo różnią się od kiełbas o tej samej nazwie?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.