MKTG SR - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Neptun Końskie grał z Alitem Ożarów. Na meczu było dużo... pań [ZDJĘCIA KIBICÓW]

NOWE
Neptun Końskie grał z Alitem Ożarów. Na meczu było dużo... pań [ZDJĘCIA KIBICÓW]

Złoto dla poznańskich koszykarek! Te dziewczyny mają serce i znają historię klubu

Złoto dla poznańskich koszykarek! Te dziewczyny mają serce i znają historię klubu

Polecamy

Świątek kontra Sabalenka: Czy to rywalizacja, która przejdzie do historii tenisa?

Świątek kontra Sabalenka: Czy to rywalizacja, która przejdzie do historii tenisa?

Mężczyzna w Lęborku zatrzymany pod zarzutem pedofilii. Zdemaskowali go Łowcy Pedofili

Mężczyzna w Lęborku zatrzymany pod zarzutem pedofilii. Zdemaskowali go Łowcy Pedofili

Chmury gromadzą się nad Pomorzem. Ostrzeżenie dotyczące burz

Chmury gromadzą się nad Pomorzem. Ostrzeżenie dotyczące burz