Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kapusta kiszona to jeden z najpopularniejszych dodatków....
fot. archiwum/zdjęcie ilustracyjne

To dzieje się z organizmem, gdy jemy kapustę kiszoną. Te osoby muszą włączyć je do diety

Kapusta kiszona to jeden z najpopularniejszych dodatków. Wielu z nas nie wyobraża sobie świąt bez pierogów z kapustą i grzybami czy bigosu. To chyba najpopularniejsze dania polskiej kuchni, w których wykorzystuje się kapustę kiszoną. Kapusta kiszona to bardzo zdrowy produkt spożywczy, ponieważ bakterie kwasu mlekowego korzystnie wpływają na florę bakteryjną jelit oraz układ odpornościowy człowieka. Zobaczcie, kiedy warto włączyć kiszoną kapustę do domowego menu.

Na kolejnych zdjęciach zobaczcie kto powinien jeść kapustę kiszoną >>>>

Zobacz również

Na niebie nad Piłą pojawiła się flaga Polski

Na niebie nad Piłą pojawiła się flaga Polski

Ogniwo Sopot pokazało moc, pokonując lidera z Krakowa

Ogniwo Sopot pokazało moc, pokonując lidera z Krakowa

Polecamy

Michał Bryl i Bartosz Łosiak bez sukcesu w Brazylii. Porażka w meczu o ćwierćfinał

Michał Bryl i Bartosz Łosiak bez sukcesu w Brazylii. Porażka w meczu o ćwierćfinał

Pożar w miejscowości Kołodzieje. Palił się budynek gospodarczy

Pożar w miejscowości Kołodzieje. Palił się budynek gospodarczy

Grand Prix du Morbihan - Marta Lach trzecia na mecie w Plumelec

Grand Prix du Morbihan - Marta Lach trzecia na mecie w Plumelec