MKTG SR - pasek na kartach artykułów
8 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Błędem jest stosowanie zasady, że każde jedzenie będzie...
fot. wikimedia commons/domena publiczna

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Brak znajomości temperatury

Błędem jest stosowanie zasady, że każde jedzenie będzie upieczone osiągając 70 stopni Celsjusza. W ocenie, czy danie jest gotowe pomoże termometr kuchenny.

Zobacz również

Rynek w Chrzanowie kulturalnym centrum miasta. Rusza cykl  "Rytmy miasta: Lato"

NOWE
Rynek w Chrzanowie kulturalnym centrum miasta. Rusza cykl "Rytmy miasta: Lato"

Raporty o awarii usług InPost zalewają serwisy. Co się dzieje?

PILNE
Raporty o awarii usług InPost zalewają serwisy. Co się dzieje?

Polecamy

Spółka Istrana zalądowi 21 hektarów pod  terminal instalacyjny offshore w Gdańku

Spółka Istrana zalądowi 21 hektarów pod terminal instalacyjny offshore w Gdańku

Wojciech Nowicki: Wszystko podporządkowuję igrzyskom olimpijskim

Wojciech Nowicki: Wszystko podporządkowuję igrzyskom olimpijskim

Na Open'erze będzie można zbadać się na obecność HIV

Na Open'erze będzie można zbadać się na obecność HIV