Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Erik Brännströms, dziki kucharz za Szwecji pracował kiedyś w...
fot. Arkadiusz Onasch

Felieton "Na noże i widelce". Najsmaczniejsze jedzenie jest na żywym ogniu. Potwierdza to dziki kucharz ze Szwecji

Dziki kucharz ze Szwecji

Erik Brännströms, dziki kucharz za Szwecji pracował kiedyś w najdroższej londyńskiej restauracji, karmił tamtejszą królową i trzech Bondów, a mimo to zapragnął wrócić do natury, do najpierwotniejszej formy gotowania – do gotowania na żywym, otwartym ogniu z rozłupanych polan na lokalnym, naturalnym produkcie

Zobacz również

Burmistrz Włoszczowy Grzegorz Dziubek złożył ślubowanie (ZDJĘCIA, WIDEO)

NOWE
Burmistrz Włoszczowy Grzegorz Dziubek złożył ślubowanie (ZDJĘCIA, WIDEO)

Trwa Tydzień Książki - 50 tygodni w Mieście Nauki. Zobacz program

Trwa Tydzień Książki - 50 tygodni w Mieście Nauki. Zobacz program

Polecamy

Nie żyje legendarny muzyk. Trzykrotnie wygrywał Grammy

Nie żyje legendarny muzyk. Trzykrotnie wygrywał Grammy

Polacy walczą o udział w mistrzostwach świata. Osłabienia w kadrze Biało-Czerwonych

Polacy walczą o udział w mistrzostwach świata. Osłabienia w kadrze Biało-Czerwonych

Magdalena Fręch awansowała do drugiej rundy turnieju w Rzymie. Teraz Coco Gauff

Magdalena Fręch awansowała do drugiej rundy turnieju w Rzymie. Teraz Coco Gauff