Zdrowszy grill – 10 patentów na lepsze dania z rusztu

Anna Rokicka-Żuk
Grillowanie to kulinarna atrakcja nawet dla tych, którzy na co dzień nie gotują. Apetycznie przypieczone jedzenie z nutą dymu na świeżym powietrzu smakuje najlepiej. Zadbaj o to, by było zdrowsze niż zazwyczaj. Wystarczy, że przy jego przygotowaniu zastosujesz sprytne triki – dzięki nim twoje barbecue zyska mniej szkodliwych związków, a za to więcej wspaniałego smaku! RitaE/pixabay.com
Grillowanie to kulinarna atrakcja nawet dla tych, którzy na co dzień nie gotują. Apetycznie przypieczone jedzenie z nutą dymu na świeżym powietrzu smakuje najlepiej. Zadbaj o to, by było zdrowsze niż zazwyczaj. Wystarczy, że przy jego przygotowaniu zastosujesz sprytne triki – dzięki nim twoje barbecue zyska mniej szkodliwych związków, a za to więcej wspaniałego smaku!

Jakie błędy najczęściej popełniamy nosząc maseczki?

Wideo

Materiał oryginalny: Zdrowszy grill – 10 patentów na lepsze dania z rusztu - Strona Zdrowia

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie