MKTG SR - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka)...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najsmaczniejszy krem kajmakowy do ciast. Jest tak pyszny, że będziesz go wyjadać łyżeczką. Zapisz przepis na idealny krem do deserów

Krem kajmakowy. Krok 1

Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka) gotowej masy kajmakowej lub krówkowej. Możesz także zrobić ją samodzielnie, gotując w wodzie przez półtorej godziny puszkę mleka skondensowanego słodzonego.

Zobacz również

Polskie koszykarki z awansem do ćwierćfinału kwalifikacji olimpijskich!

Polskie koszykarki z awansem do ćwierćfinału kwalifikacji olimpijskich!

Półkolonie z Rzeszowskim Domem Kultury

Półkolonie z Rzeszowskim Domem Kultury

Polecamy

Bezczelne oszustwo w Sopocie. Wyłudzili 25 tys. Chcieli kolejnych 300 tysięcy | WIDEO

Bezczelne oszustwo w Sopocie. Wyłudzili 25 tys. Chcieli kolejnych 300 tysięcy | WIDEO

Palenie tylko dla bogatych? Po weekendzie wchodzą w życie poważne zmiany

Palenie tylko dla bogatych? Po weekendzie wchodzą w życie poważne zmiany

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna