Żur w chlebie, idealne połączenie warzyw, najlepszej kiełbasy oraz jaj od gospodarza, który kury swoje na trawę wyprowadza.
Pałac Poraj to powrót do najlepszych tradycji kuchni polskiej. Jako nasz Gość odkryjesz to w postaci małych przyjemności. Dajemy chwilę wytchnienia, możliwość zatrzymania się na moment w codziennym życiu.
Dajemy czas na skosztowanie specjałów kuchni polskiej, domowych ciast, konfitur, naleśników, swojskiej kiełbasy i wędlin.
W atmosferze muzyki i bezkresnej zieleni za oknem - szef kuchni - pan Leszek Kaźmierczak - rozpieszcza Gości, serwując im regionalne specjały. Uwielbia gotować, jego specjalność to kuchnia słupska - prosta, ale jakże smaczna i syta. Drugą pasją jest ogród, gdzie od wczesnej wiosny przygotowuje grządki, w których latem buszują entuzjaści wszystkiego co zielone.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!