Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

TOP 10 najlepszych produktów roślinnych, czyli polskie superfoods. Jedz zdrowo, wzmacniaj odporność

OPRAC.:
Kamila Kubik
Kamila Kubik
Superfoods możemy wykorzystać do sałatek, dań na ciepło, na ich bazie przygotować koktajle. Pamiętajmy, że warzywa i owoce najlepiej jadać na surowo lub poddawać niewielkiej obróbce termicznej, czyli gotować na parze do 5 minut.
Superfoods możemy wykorzystać do sałatek, dań na ciepło, na ich bazie przygotować koktajle. Pamiętajmy, że warzywa i owoce najlepiej jadać na surowo lub poddawać niewielkiej obróbce termicznej, czyli gotować na parze do 5 minut. 123rf
Nasiona chia, jagody goji są dziś niezwykle popularne - dodajemy je do deserów, koktajli, owsianek... Mają mnóstwo składników odżywczych, należą do tzw. superfoods. Ale superprodukty, pełne wartościowych składników odżywczych, to także dostępna na co dzień polska żywność - kiszona kapusta, siemię lniane, brokuły, buraki - prawdziwe bomby witaminowe! Korzystajmy z nich szczególnie dziś, gdy warto zadbać o odporność. KLIKNIJ W GALERIĘ I DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Te produkty powodują cukrzycę u Polaków

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na dziennikbaltycki.pl Dziennik Bałtycki