- Udało nam się znaleźć kilka rozwiązań w firmie i przywróciliśmy produkcję Słupskiego Chłopczyka. W lipcu podpisaliśmy porozumienie z biurem promocji, dzięki czemu ser nadal będzie promował region- mówi Stanisław Kazubski, właściciel firmy. - Poza Słupskim Chłopczykiem uruchamiamy również produkcję szlachetnych żółtych serów z mleka ekologicznego, m.in. ośmiokilowego okrągłego Kaszubskiego Chłopa, Kaszubskiego Chłopczyka, oraz małe serki dojrzewające. Stawiamy na produkty regionalne.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na Twitterze!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?