MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fermentacja naturalnych grzybów – to pierwszy i...
fot. Fot. materiały prasowe Foods Brothers

Roślinne zamienniki mięsa, ryb, jajek. Już w menu osób na diecie wege, wkrótce produkty powszechne w naszym jadłospisie: 29.09.2021

Fermentacja naturalnych grzybów – to pierwszy i najważniejszy etap produkcji tego wegańskiego przysmaku. Właśnie na tym etapie powstaje tzw. mykoproteina, białko będące głównym składnikiem roślinnego jajka, które jak zapewnia producent w ogóle nie zawiera cholesterolu. W składzie znalazły się również takie produkty jak m.in. mleko migdałowe, skrobia ziemniaczana czy oliwa z oliwek.

Zobacz również

Kolorowa parada autobusów w Warszawie. Na ulicach miasta kultowe ikarusy i "ogórki"

Kolorowa parada autobusów w Warszawie. Na ulicach miasta kultowe ikarusy i "ogórki"

Aquara Radomsko przygotowuje się do sezonu letniego. MOSiR zaprasza 1 czerwca. FOTO

Aquara Radomsko przygotowuje się do sezonu letniego. MOSiR zaprasza 1 czerwca. FOTO

Polecamy

W czerwcu pierwsze kurki. To musisz wiedzieć o pieprznikach jadalnych

W czerwcu pierwsze kurki. To musisz wiedzieć o pieprznikach jadalnych

Palenie tylko dla bogatych? Po weekendzie wchodzą w życie poważne zmiany

Palenie tylko dla bogatych? Po weekendzie wchodzą w życie poważne zmiany

Wypadek na Trasie Kaszubskiej. Motocyklista przewrócił się na łuku drogi ekspresowej

Wypadek na Trasie Kaszubskiej. Motocyklista przewrócił się na łuku drogi ekspresowej