Niewiarygodne, że niektórzy to jedzą! Odważyłbyś się?

JK
W polskich sklepach coraz łatwiej jest dostać niecodzienne warzywa o czasem dziwnie brzmiących nazwach. Nawet w dyskontach potrafią pojawić się mało znane odmiany jarzyn, które, jak się okazuje, niekoniecznie mają egzotyczny rodowód. Niektóre z nich można spokojnie uprawiać w Polsce - zatem jak to możliwe, że tak rzadko o nich słyszymy? Zobaczcie listę mało popularnych warzyw, które budzą coraz większe kulinarne zainteresowanie. Ze względu na ich świetne właściwości warto sprawdzić, jak można je wykorzystać w naszej kuchni.

60 sekund biznesu: W Polsce sięgajmy po rzeczy polskie

Wideo

Materiał oryginalny: Niewiarygodne, że niektórzy to jedzą! Odważyłbyś się? - Polska Times

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Komentarze 2

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Podaj powód zgłoszenia

T
Tad

Na diecie wegetariańskiej jestem przeszło 20 lat. Aby wykluczyć mięso z jadłospisu, to trzeba to robić stopniowo, zwłaszcza dla osób które jadły tego mięsa dużo. Najlepiej zrobić głodówkę z lewatywą aby oczyścić organizm ze złogów i pomału z dnia na dzień ograniczyć spożycie mięsa na rzecz ryb. Do diety aby ją wzbogacić dobrze jest pić soki wg. porad terapiasokami.pl/gdzie-szukac-witamin. Wówczas dostarczymy niezbędnych witamin i enzymów dla organizmu. Potem już będzie łatwiej w doborze menu. Osobiście mi takie soki zwłaszcza na bazie buraka, selera, marchewki, imbiru.

G
Gość

Ciągle się człowiek uczy he he :)

No ale, kiedyś

https://nawozkrzemowy.pl/ pp

Dodaj ogłoszenie