4/17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
WINO + CZERWONE MIĘSO...

WINO + CZERWONE MIĘSO
te produkty nie idą w parze

Wiele osób docenia walory smakowe połączenia czerwonego wina z czerwonym mięsem, jeśli jednak spojrzymy ze zdrowotnego punktu widzenia, okazuje się nie być to najlepszy duet. Dlaczego? Garbniki zawarte w winie ograniczają wchłanianie żelaza z przewodu pokarmowego. Jak wiadomo bogatym źródłem tego pierwiastka jest właśnie czerwone mięso. Jeśli chcemy w pełni skorzystać z jego właściwości - nie zapijajmy go winem.

Zobacz również

Kawęcki ostro po finale: "Nie chcemy więcej żadnych fakapów w polskim pływaniu"

Kawęcki ostro po finale: "Nie chcemy więcej żadnych fakapów w polskim pływaniu"

Kolejne nieudane igrzyska dla polskiego tenisa. Po mikście Kubot się zdenerwował

Kolejne nieudane igrzyska dla polskiego tenisa. Po mikście Kubot się zdenerwował

Polecamy

Spożywcze zakupy w internecie. Barbora.pl zawitała do Trójmiasta i okolic

Spożywcze zakupy w internecie. Barbora.pl zawitała do Trójmiasta i okolic

Polski Ład dla rolnictwa. Poseł Kazimierz Smoliński w Barłożnie

Polski Ład dla rolnictwa. Poseł Kazimierz Smoliński w Barłożnie

Jóźwik przed półfinałem biegu na 800 m: Warunki w Tokio są ekstremalne

Jóźwik przed półfinałem biegu na 800 m: Warunki w Tokio są ekstremalne

Dodaj ogłoszenie