2 z 16
Poprzednie
Następne
MISTRZOWIE ŚLUBU I WESELA Poznaj liderów plebiscytu
Pępowo
█Skąd pomysł na wybór zawodu i kiedy się pojawił?
W kuchni zawsze czułam się dobrze, od dzieciństwa miałam potrzebę tworzenia. Jako dziecko marzyłam o kwiaciarni, życie zaprowadziło mnie jednak w kierunku ekonomii i farmacji. Pięć lat temu powstał pomysł na pracownię, w której udało się połączyć wszystkie pasje i wykorzystać zebraną życiową wiedzę.
█Praca to dla mnie...
spełnienie marzeń małej dziewczynki. Mogę w niej tworzyć i kreować swoją słodką rzeczywistość. Moja pasja znalazła swoje ujście w tortach, słodyczach i ciastach.
█Nie wyobrażam sobie pracy bez...
możliwości tworzenia i dobrej jakości składników. To, co jest dla mnie najważniejsze, to jakość produktu.
█Inspirację do pracy czerpię z…
głowy, w której jest mnóstwo pomysłów, które siedzą gdzieś w głębi i czekają na odpowiednią chwilę, aby móc ujrzeć światło dzienne. Życie, media i ludzie są również doskonałym źródłem wielu pomysłów.
█U klientów lubię...
szczerą i wesołą relację. Cenię sobie, gdy klient wie, czego chce, ale nie ukrywam, że uwielbiam klientów, którzy dają mi tak zwaną wolną rękę. Wtedy mogę rozwijać skrzydła swojej twórczości.
█Co w swojej pracy uważasz za największy sukces?
Największym sukcesem jest to, że jestem tu, gdzie jestem. Odnalazłam swoją pasję. Moim sukcesem są moi klienci, którzy wracają i pozwalają mi towarzyszyć im w najważniejszych dla nich chwilach w życiu. Za to im bardzo dziękuję.
█Jakie masz plany zawodowe i największe marzenia?
Moimi marzeniami i planami zawodowymi jest wypromowanie linii wysokiej jakości słodyczy i wydanie książki ze zbiorem przepisów.