Mięso na cenzurowanym? Unia rozważa koniec jego promocji. Producenci protestują i zarzucają manipulację

Monika Kaczyńska
Monika Kaczyńska
Przeciętny Polak je rocznie ponad 88 kg mięsa. Zalecana przez lekarzy ilość to nieco mniej niż  40 kilogramów
Przeciętny Polak je rocznie ponad 88 kg mięsa. Zalecana przez lekarzy ilość to nieco mniej niż 40 kilogramów Łukasz Kaczanowski
Najpierw propozycja europosłanki Sylwii Spurek, później głosy z Komisji Europejskiej o zaprzestaniu promocji mięsa w ramach Wspólnej Polityki Rolnej zelektryzowały nie tylko branżę mięsną. Kotlet schabowy znalazł się na cenzurowanym.

Najpierw propozycja europosłanki Sylwii Spurek, później głosy z Komisji Europejskiej o zaprzestaniu promocji mięsa w ramach Wspólnej Polityki Rolnej zelektryzowały nie tylko branżę mięsną. Kotlet schabowy znalazł się na cenzurowanym. Najpierw propozycja europosłanki Sylwii Spurek, później głosy z Komisji Europejskiej o zaprzestaniu promocji mięsa w ramach Wspólnej Polityki Rolnej zelektryzowały nie tylko branżę mięsną. Kotlet schabowy znalazł się na cenzurowanym.

Chcesz więcej?

Kup prenumeratę cyfrową i ciesz się nieograniczonym dostępem do najlepszych artykułów w jednym miejscu

Subskrybuj

Materiał oryginalny: Mięso na cenzurowanym? Unia rozważa koniec jego promocji. Producenci protestują i zarzucają manipulację - Plus Głos Wielkopolski

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie