reklama

Magda Gessler opowiada o kolejnym sezonie "Kuchennych rewolucji" i projektowaniu ubrań

red./ x-newsZaktualizowano 

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Czy polskie restauracje wyciągają wnioski z tego, co pokazywane jest w programie "Kuchenne Rewolucje"? Dlaczego wiele restauracji podaje złe jedzenie - na te pytania odpowiedziała Magda Gessler.

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Komentarze

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie