reklama

Juliusz Młodecki o źródłach białka - soi i śrucie rzepakowej: "Jest pewna bariera mentalna" [wideo]

AGWZaktualizowano 

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Jakie są szanse, by uniezależnić się od importowanej soi? Na czym polega stosowanie ekstruderów? Jakie dziś jest zapotrzebowanie na soję i czy może ją zastąpić śruta rzepakowa? Rozmawiamy o tym z Juliuszem Młodeckim, prezesem Krajowego Zrzeszenia Producentów Rzepaku i Roślin Białkowych.

Juliusz Młodecki był jednym z prelegentów podczas VI Forum Rolniczego "Gazety Pomorskiej" 11 października w Bydgoszczy.

Materiał oryginalny: Juliusz Młodecki o źródłach białka - soi i śrucie rzepakowej: "Jest pewna bariera mentalna" [wideo] - Gazeta Pomorska

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Komentarze

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie