MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Skórka arbuza w kuchni azjatyckiej: W niektórych kuchniach...
fot. Pixabay

Jesz tylko czerwoną część arbuza? To błąd! Jego skórka ma wyjątkowe właściwości. Zobacz jakie, a już nigdy jej nie wyrzucisz!

Skórka od arbuza - jak wykorzystać ją w kuchni?

Skórka arbuza w kuchni azjatyckiej: W niektórych kuchniach azjatyckich skórka arbuza jest używana jako składnik dań. Można ją dodawać do zup, sosów lub potraw wok. Skórka arbuza ma delikatny smak i chrupiącą konsystencję, co dodaje wyjątkowego smaku do dań.

Zobacz również

Chcesz polecieć w Kosmos? To znów możliwe

Chcesz polecieć w Kosmos? To znów możliwe

Pomysł Konfederacji: Ministerstwo Likwidacji Zielonego Ładu w Katowicach

Pomysł Konfederacji: Ministerstwo Likwidacji Zielonego Ładu w Katowicach

Polecamy

Posiadał narkotyki i kierował pod ich wpływem. Grozi mu teraz do 3 lat więzienia

Posiadał narkotyki i kierował pod ich wpływem. Grozi mu teraz do 3 lat więzienia

Przyjechał odpocząć w Sopocie, zapomniał, że jest poszukiwany. Trafił do więzienia

Przyjechał odpocząć w Sopocie, zapomniał, że jest poszukiwany. Trafił do więzienia

Szalał na motocyklu pod wpływem alkoholu. Cena? 2500 złotych i utrata prawa jazdy

Szalał na motocyklu pod wpływem alkoholu. Cena? 2500 złotych i utrata prawa jazdy