reklama

Jakie warzywa wybrać? Surowe czy gotowane?

x-news/Agencja TVNZaktualizowano 

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Każda dobrze zbilansowana dieta powinna być bogata w warzywa. W jakiej postaci powinniśmy je spożywać, by były dla nas najzdrowsze? Warzywa, które są zdrowsze po ugotowaniu to szpinak, marchew, czy pomidory. Natomiast warzywa, które mają lepsze właściwości na surowo to papryka, czosnek i cebula. Zdjęcia pochodzą z bazy x-bank gallery.

Materiał oryginalny: Jakie warzywa wybrać? Surowe czy gotowane? - Nowa Trybuna Opolska

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Komentarze

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie