3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
GRZYBY MROŻONE...

GRZYBY MROŻONE

Nie tylko suszenie, ale też mrożenie grzybów - tak jak na przykład w przypadku warzyw, czy owoców – wydłuża ich kulinarną „żywotność”.
Grzyby wystarczy oczyścić, opłukać, osuszyć (rydze i kurki lekko obgotować w lekko osolonej wodzie, żeby utraciły goryczkę).
Następnie układamy na tacy i wstawiamy do zamrażalnika. Dobrze zmrożone przekładamy do plastikowych pojemników, zamykamy i ponownie wkładamy do zamrażalnika.
Dzięki temu nie stracą swych wartości nawet przez pół roku.Tak przygotowane grzyby możemy przechowywać pól roku.

Jak uprawiać pieczarki w domu?

Zobacz również

Lipgloss to manicure inspirowany błyszczykiem. Zobacz, jak wyglądają modne paznokcie

Lipgloss to manicure inspirowany błyszczykiem. Zobacz, jak wyglądają modne paznokcie

Na dworcu w Kościerzynie nie ma toalety dla osób z niepełnosprawnościami? Sprawdzamy

Na dworcu w Kościerzynie nie ma toalety dla osób z niepełnosprawnościami? Sprawdzamy

Polecamy

Jak będzie wyglądać praca w przyszłości? Na razie są problemy z kompetencjami

Jak będzie wyglądać praca w przyszłości? Na razie są problemy z kompetencjami

Tczewscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn posiadających narkotyki

Tczewscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn posiadających narkotyki

Premiery gier Amazon Prime Gaming w lutym. Coś ciekawego?

Premiery gier Amazon Prime Gaming w lutym. Coś ciekawego?

Dodaj ogłoszenie