Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zbytnie podgrzewanie miodu przed rozlewem oraz dodawanie go...
fot. Obraz ExplorerBob z Pixabay

Jak rozpoznać miód dobrej jakości? Sprawdziliśmy rodzaje miodów i ich właściwości

Zbytnie podgrzewanie miodu przed rozlewem oraz dodawanie go do np. gorącej herbaty, niszczy w nim to cenne. Tracą w ten sposób wiele ze swoich cennych właściwości (enzymów, witamin, mikroelementów)

Zobacz również

"Hetmańska Brygada" z Żagania kończy świętowanie festynem rodzinnym

"Hetmańska Brygada" z Żagania kończy świętowanie festynem rodzinnym

Przetańczysz w nich całą noc! Modne buty na wesele. Zainspiruj się gwiazdami

Przetańczysz w nich całą noc! Modne buty na wesele. Zainspiruj się gwiazdami

Polecamy

Jak usunąć plamy z oleju silnikowego z podjazdu? To radzi ekspert z Wielkiej Brytanii

Jak usunąć plamy z oleju silnikowego z podjazdu? To radzi ekspert z Wielkiej Brytanii

Masz te dwa objawy? To znak, że pora na kolonoskopię. Śpiesz się, rak nie czeka

Masz te dwa objawy? To znak, że pora na kolonoskopię. Śpiesz się, rak nie czeka

Te lody mogą ci zaszkodzić! Zawierają odłamki metalu. Znikają z zamrażarek w sklepach

Te lody mogą ci zaszkodzić! Zawierają odłamki metalu. Znikają z zamrażarek w sklepach