4/13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Zbytnie podgrzewanie miodu przed rozlewem oraz dodawanie go...
fot. Obraz ExplorerBob z Pixabay

Zbytnie podgrzewanie miodu przed rozlewem oraz dodawanie go do np. gorącej herbaty, niszczy w nim to cenne. Tracą w ten sposób wiele ze swoich cennych właściwości (enzymów, witamin, mikroelementów)

Zobacz również

Takie wytyczne będą obowiązywać w nowym roku szkolnym. Zobaczcie

Takie wytyczne będą obowiązywać w nowym roku szkolnym. Zobaczcie

Święty-Ersetic: Jestem zachłanną babą ze Śląska, chcę zdobyć drugi medal [WYWIAD]

Święty-Ersetic: Jestem zachłanną babą ze Śląska, chcę zdobyć drugi medal [WYWIAD]

Polecamy

Koronawirus w Polsce. Zastrzeżenia CBA do połowy kontrahentów Ministerstwa Zdrowia

Koronawirus w Polsce. Zastrzeżenia CBA do połowy kontrahentów Ministerstwa Zdrowia

Wypadek w Egiertowie. Jedna osoba jest ranna

Wypadek w Egiertowie. Jedna osoba jest ranna

75 lat temu wydano wyrok na Inkę. Stracono ją, a ciało pochowano w nieznanym miejscu

75 lat temu wydano wyrok na Inkę. Stracono ją, a ciało pochowano w nieznanym miejscu

Dodaj ogłoszenie