Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fasola szparagowa to również świetne źródło witamin. Zawiera...
fot. 123rf

Fasolka szparagowa - czy warto ją jeść? Jak wykorzystać to warzywo w kuchni? Sprawdź

Fasolka szparagowa - jakie ma właściwości?

Fasola szparagowa to również świetne źródło witamin. Zawiera sporo witaminy C, A oraz beta-karotenu. W tym warzywie znaleźć można również dużo związków mineralnych. Fasolka zawiera całkiem sporo potasu, fosforu, magnezu i wapnia. Indeks glikemiczny fasolki szparagowej wynosi 15, co oznacza, że mogą ją spożywać diabetycy.

Zobacz również

Koalicja dzieli stanowiska w Głogowie.Kogo na starostę, a kto poprowadzi radę miasta?

NOWE
Koalicja dzieli stanowiska w Głogowie.Kogo na starostę, a kto poprowadzi radę miasta?

Oni muszą zwrócić 13. emeryturę. Ważny komunikat ZUS

Oni muszą zwrócić 13. emeryturę. Ważny komunikat ZUS

Polecamy

Samochód wpadł do Wielkiego Kanału Brdy w powiecie chojnickim. Nocna akcja strażaków

Samochód wpadł do Wielkiego Kanału Brdy w powiecie chojnickim. Nocna akcja strażaków

Od dziś elektroniczny wniosek nawozowy. Jak go wygenerować?

Od dziś elektroniczny wniosek nawozowy. Jak go wygenerować?

Największy sukces Rublowa. Wygrał turniej Masters w Madrycie [WIDEO]

Największy sukces Rublowa. Wygrał turniej Masters w Madrycie [WIDEO]