Daisuke Matsui z Lechii Gdańsk zagra przeciwko Śląskowi Wrocław

PK
Tomasz Bolt/Polskapresse
Pomocnik Lechii Gdańsk Daisuke Matsui nie otrzymał żółtej kartki, jak wcześniej podawała stacja Canal+ oraz większość serwisów internetowych, w meczu z Zagłębiem Lubin. To oznacza, że Japończyk nie musi pauzować i będzie mógł zagrać w niedzielnym spotkaniu przeciwko Śląskowi Wrocław.

- Nie wiem, skąd wzięło się to całe zamieszanie. Matsui nie dostał w Lubinie żółtej kartki, co potwierdza protokół. W meczu z Zagłębiem żółtymi kartkami upomnieni zostali dwaj piłkarze Lechii: Adam Pazio i Mateusz Machaj. Matsui nie został ukarany, cały czas ma w tym sezonie trzy żółte kartki i jest brany pod uwagę przy ustalaniu składu na spotkanie ze Śląskiem - powiedział na łamach trojmiasto.sport.pl Piotr Żuk, kierownik drużyny.

źródło: trojmiasto.sport.pl

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie